Antwerp Immo Hunting - Vastgoedcoaching op maat!

BEGELEIDING AANKOOP LUXE ONROEREND GOED IN BELGIË

Wenst u te verhuizen naar België?

Overweegt u hier, in Antwerpen of in de rustige en groene randgemeenten, de aankoop van (exclusief) luxe onroerend goed?

Heeft u geen kennis van de Belgische vastgoedmarkt, tijdsgebrek, of wil u het comfort om uw zoektocht en administratieve afhandeling uit handen te geven?

Dan kan u op onze diensten beroep doen. Doorgedreven discretie dragen wij hoog in het vaandel!

Dankzij ons sterk netwerk van erkende vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars uit de regio Antwerpen, hebben wij het aanbod luxe onroerend goed in deze prachtige omgeving bij ons gebundeld. Hierdoor trachten wij u, aan de hand van uw opgegeven criteria, snel een geschikte woning voor te stellen.

Eveneens is onze kennis van de omgeving een zeer belangrijk pluspunt!

Daarbij begeleiden wij u eveneens bij al de te vervullen wettelijke formaliteiten wat betreft uw verhuis vanuit Nederland naar België. Documenten en verplichtingen zoals o.a. gezondheidszorg, verzekeringen, hypotheken, bankproducten, huisvesting, mobiliteit en werk kunnen indien gewenst met onze begeleiding mee in orde worden gebracht. Dit uiteraard door onze doorgedreven kennis van desbetreffende overheidsinstanties.

Wij garanderen u van dienst te zijn op een zeer discrete, aangename en professionele manier! Graag willen wij met onze onderneming ANTWERP IMMO HUNTING, uw ideale partner zijn bij het verwezenlijken van uw woningdroom in België.

Antwerp Immo Hunting - Vastgoedcoaching op maat!