Founder Antwerp Immo Hunting

EVEN VOORSTELLEN, 

Allereerst hartelijk dank voor uw interesse in onze onderneming, u maakt de juiste keuze !

VASTGOEDCOACHING?

De kans is zeer groot dat u hier nog nooit van heeft gehoord. Echter in het buitenland is begeleiding van de koper (Personal Property Shopper) bij de zoektocht en bij de aankoop van onroerend goed, reeds meer en meer ingeburgerd. En terecht! 

Onroerend goed aankopen, met al de te vervullen en te regelen formaliteiten, vraagt de nodige kennis en een serieuze inspanning van uw tijd. Of het nu gaat om onroerend goed om zelf te bewonen, als tweede verblijf of als investeringseigendom, je wil graag waar voor je geld en met het juiste buikgevoel deze aankoop verwezenlijken.

Overweegt u momenteel de aankoop van exclusief luxe onroerend goed, een tweede verblijf of investeringspand in Antwerpen of in de noordelijk gelegen groene randgemeenten? Dan kan ik u met plezier meegeven dat wij u hierbij zeer graag alle zorgen ontnemen! Wij zoeken naar de woning van uw wensen en begeleiden u waar nodig. Woont u daarbij momenteel in Nederland en wil u eindelijk meer luxe en ruimte voor hetzelfde geld? Dan zijn wij er om u te helpen eindelijk die moeilijke, maar belangrijke stap te zetten! 

Vrijwel iedereen weet ondertussen dat geld op een spaarrekening momenteel nog steeds zeer weinig opbrengt, en daarbij bij een stijgende inflatie verdampt als sneeuw voor de zon. Waarom zou u dus niet investeren in bijkomend onroerend goed om te verhuren? Velen denken dat dit voor hen onmogelijk is maar niets is minder waar. Al met een klein gespaard bedrag is het mogelijk om je geld voor je te laten ‘werken’ door te investeren in bijkomend onroerend goed. Door je investering bijvoorbeeld gedeeltelijk te financieren met geleend kapitaal, kan je een veel hoger rendement bekomen dan wanneer je enkel investeert met eigen kapitaal. Zo laat je het rendement op je eigen vermogen stijgen. Dit wordt de hefboom van het geleend kapitaal of het hefboomeffect genoemd. Vastgoed aankopen beschermt u daarbij nog eens tegen een stijgende inflatie. Eventuele huurprijzen worden mee geïndexeerd, en je kan rekenen op een mooie meerwaarde na een aantal jaren. Spelen met stenen geeft je dus zeker de nodige zekerheid!

Hierdoor beseft een steeds groter wordende groep van mensen, dat beleggen in onroerend goed een zeer verstandige en standvastige investering is. 

Vragen die men dan kan stellen zijn bijvoorbeeld;  ‘Welk type onroerend goed moet ik dan aankopen, op welke plaats is het op dit moment interessant en welke mogelijkheden zijn er om deze aankoop te financieren?’

Dus waarom zou je jezelf niet de luxe gunnen om deze zoektocht uit handen geven? Uit comfortoverwegingen, te weinig kennis van de beweging op de huidige vastgoedmarkt, of omdat het gewoonweg teveel van uw kostbare tijd in beslag neemt? Is uw interesse aangewakkerd om te investeren in onroerend goed, dan zal onze expertise inzake vastgoedinvesteringen u gegarandeerd op de juiste weg zetten!

Woont u momenteel in Nederland dan is het voor u waarschijnlijk geen onbekend gegeven, dat exclusief (luxe) onroerend goed in de Antwerpse randgemeenten, zeer gegeerd is bij kopers vanuit Nederland. Maar hoe begin je aan die zoektocht als je niet in de buurt woont, en wat met al de wettelijk te vervullen formaliteiten hier in België? Stel je even voor…, zou het niet geweldig zijn dat u op een dag bij je thuis wordt opgehaald om een aantal woningen, zorgvuldig volgens uw wensen voorgeselecteerd, te bezichtigen via een begeleide bezoekdag? En dit op maat gemaakt voor u alleen!

Deze service wordt u exclusief aangeboden door ANTWERP IMMO HUNTING! Hierdoor positioneert onze onderneming zich op een unieke plaats in Vlaanderen!

Maar wie u ook bent uit bovenstaande categorie is voor ons van geen enkel belang. Wij staan namelijk voor elk van u met dezelfde passie en motivatie klaar in de zoektocht naar uw gewenst onroerend goed ! Uw waardevolle tijd hierin steken, behoort nu eindelijk tot het verleden!

Het unieke aan een samenwerking met ons, is dat vrijwel alle erkende vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars uit Antwerpen en omgeving met ons samenwerken. Hierdoor kunnen we zeer snel bekijken waar er zich een woning bevindt welke voldoet aan uw wensen!

Wij staan dus tussen u, en vrijwel de gehele vastgoedmarkt uit Antwerpen en noordelijk gelegen omgeving! Als dat geen ideaal scenario is?

Ik garandeer u hiermee van dienst te kunnen zijn op een zeer aangename en onvergetelijke manier, maar met een uiterst professionele aanpak!

Discretie is indien gewenst een topprioriteit!

 

Van den Bosch Dirk

Zaakvoerder ANTWERP IMMO HUNTING / ANTWERP IMMO INVEST