ZOEKTOCHT NAAR EEN WONING OF INVESTERINGSEIGENDOM

Dankzij ons sterk netwerk van makelaars en projectontwikkelaars uit de regio, hebben wij het aanbod op de vastgoedmarkt bij ons gebundeld.

Hierdoor kunnen we sneller inspelen op uw behoeften, en bespaart u tijd, omdat u niet (meer) alle vastgoedwebsites moet afschuimen.

Wij proberen u zo ook, elk nieuw vastgoedproject en elke nieuwe woning welke zich op de markt aanbieden, als eerste te kunnen voorstellen. Zo bent u zeker dat u nog alle keuze hebt bij het vinden van uw droomwoning, of ideale investeringsproject, op deze zeer gegeerde markt!

Deze dienst is ons meest eenvoudige pakket waarvoor u bij ons terecht kan, maar waarschijnlijk wel het allerbelangrijkste…

Antwerp Immo Hunting - Vastgoedcoaching op maat!

ADMINISTRATIEVE BEGELEIDING

Indien u een woning gevonden heeft, kan u worden bijgestaan in het brengen van een bod, begeleiding bij het opstellen en ondertekenen van een verkoopovereenkomst of aankoopbelofte, het controleren van alle wettelijke en benodigde documenten, tot aan de ondertekening van de akte bij de notaris. Indien gewenst kan u beroep doen op een gerenommeerd notariskantoor waar wij op zeer regelmatige basis met samenwerken.

Wenst u te huren of te verhuren, dan ontnemen wij u de zorg van de onderhandelingen, kijken de huurovereenkomst en verplicht bijhorende documenten na, en zorgen voor een plaatsbeschrijving.

Antwerp Immo Hunting - Vastgoedcoaching op maat!

 

AANKOOP VAN (LUXE) ONROEREND GOED VANUIT NEDERLAND.

Jaarlijks zijn er tientallen Nederlanders die in België overgaan tot de aankoop van (luxe) onroerend goed.

De slogan ‘In België krijgt men meer huis voor hetzelfde geld’ is in Nederland geen onbekend gegeven. Dit komt met name door het feit de grondprijzen in België een stuk lager liggen dan in Nederland. Men spreekt soms van een prijsverschil tot 40% !

Onder meer wegens die reden koopt men voor hetzelfde bedrag van een rijtjeshuis in Nederland, in België een mooie vrijstaande villa met een grote tuin in alle privacy.

Echter hoe moet men vanuit Nederland het overzicht verkrijgen van het aanbod op de Belgische vastgoedmarkt? Eveneens is de kennis van de omgeving soms zeer nihil. Daarbij komt dan nog eens de enorme tijdsinspanning die het levert, om die ene keer naar het ene huis te rijden, en enkele weken later naar het andere…, en dit allemaal zonder enige garantie op succes.

Daarom hebben wij ons gespecialiseerd om u, als onze Noorderbuur, het comfort te bieden in deze zoektocht en administratieve afhandeling. Zo streven wij ernaar u een woning te kunnen voorstellen, welke uw stoutste dromen zal overtreffen!

Wij garanderen u een dienstverlening in alle gewenste discretie, en als klant bent u onze absolute topprioriteit!

Antwerp Immo Hunting - Vastgoedcoaching op maat!